līdz ausīm datoros...

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Skaidrojums visai Latvju tautai, kāpēc jābalso PRET
Publicēts 1. augustā, 2008.
Jūs vēlaties bardaku, anarhiju, Saeimas vēlēšanas reizi mēnesī, iknedēļas manifestācijas Daugavmalā, inflāciju, devalvāciju un visu to brīnišķīgo, ko rada nestabilitāte? Tad Jūsu ceļš ir pie tiem, kas aicina balsot PAR. Taču, ja nu gadījumā, Jums ir kaut nedaudz iespējas iedziļināties šajā jautājuma, Jūs sapratīsiet, ka NEDRĪKST jaukt jau esošo un nostabilizējušos kārtību.

Un tā ir sekojoša. Saeimu vēlam reizi 4 gados. Ja mums šajā laika nepatīk tie #$%^&*(, kas ievēlēti, tad nākamajā Saeimā tos neievēlam un vēlam citus $%^&*(*. Tas ir paradoksāli, kāpēc neviens nevēlas saprast, ka politiķi būtībā ir vienādi, atšķiras tikai tas, kādas ir to šībrīža intereses. Un nav tikpat kā nekādas lielas starpības vai Saeimā pārsvaru iegūst TP vai JL. Pilnīgi nekādas. Katrai no šīm partijām ir savi sponsori un katra bīda savas intereses.

Jūs, ko, tiešām domājat, ka bijusī tautfrontiete un Ivara draudzene Sandra kopā ar Ģirtu Valdi ir mūsu tautas glābēji? Aleksejs arī? Viņi visi trīs? Jūs neesat gadījumā smieklīgi?

Varbūt Jums rodas aizdomas, ka es esmu Mākoņu Andra pakalpiņš? Vai Ostas Aivara brālēns? Netrāpījāt. Es vienkārši pāris teikumos cenšos visiem pateikt, ka tas, kas mums šobrīd vajadzīgs ir kaut neliela stabilitāte un nevis kārtējā varas pīrāga pārdale. Lai Sandra un Ģirts Valdis paciešas līdz nākamajām vēlēšanām. 

Dievs svētī Latviju!


Komentāri (11)
Bytec: Ja politiķu krēsli VAR šūpoties vairāk kā tikai 1 x 4 gadu laikā, tad viņi būs spiesti vairāk izpatikt saviem vēlētājiem! Citādāk solījumi ātri aizmirstas ...

Savas ģēlas viņi pilnīgi noteikti bīdīs vienmēr, taču uz nestabilāka krēsla viņi būs spiesti vairāk ņemt vērā vēlētāju prasības, citādāk var neizdoties savas štelles izbīdīt, ja nu nokrīt no tā krēsla tā labi ātri.

Nav ko te stāstīt par mazākuma diktatūru! Ko darīs pērējās 9/10? Visi sēdēs un neko nedarīs? Tik pat labi ar mazākumu mēs varam izstāties no ES utt.

Un ar krievu nākšanu arī nav ko te baidīt! Kreisos var ievēlēt jebkurās vēlēšanās! Šīs ir referendums par iespēju atlaist Saeimu nevis Saeimas vēlēšanas!

Lielās partijas nav spējušas sev saglabāt uzticamus vēlētājus, tāpēc arī baidās ... Tas, protams, ir viņu (ne)darbu rezultāts.

Visi līdz šim manis dzirdētie argumenti PRET manā uztverē ir pielīdzināmi bērnu baidīšanai ar raganu, milici utt. Nav īsta pamata šiem pretargumentiem. Vēl vairāk - vadošā koalīcija aicina cilvēkus nepiedalīties referendumā, kas demokrātiskā valstī ir vēl sliktāk, jo mazina pilsonisko aktivitāti! Tā teikt - mēs visu izdarīsim jūsu vietā, bet jūs tikai samaksājiet nodokļus ...

Tāpēc es iešu un balsošu PAR tautas iespējām atlaist Saeimu!
02/08/2008 00:16
datorists: riebjas PAR agjitatoru copy-paste komentari. Es nevienaa briidii nebaidiju nevienu ar krieviem. Es vnk saku, ka politikji ir vienadi un jo mazak tos aiztikt, jo mazak smirdes. Lai politikjus uzrauga Tiesibaizsardzibas institucijas, nevis glupa tauta, kura akli ejot aiz karteja Mesijas (izvelies - zigerists, kauls, gorbunovs, skele) atkal salaidis visu griistee.
02/08/2008 00:37
Unce: a kur tu raavi, ka Saeimas veeleeshanas buus reizi meenesii??? Redzi, lai shis referendums notiktu, pagaaja gandriiz gads. taa kaa kaut kas tavaa textaa neshtimmee!!!
02/08/2008 16:24
fff: Tu *datorist* esi zaudējis savus lasītājus ar savu pret -stulbenis
02/08/2008 17:51
mikausis: redzot, kä valdosä koolícija raustäs, aizgäju un nobalsoju par. Vislieläkais sviests bija tas, ka sie aicinäja boikotèt referendumu. Nevis balsot pret, bet ignorèt. Kä tad paliek ar pilsonisko sabiedrìbu? Dazs labs sponsoriem kaut ko sasolíjis un tagad baidäs dabùt pa galvu jeb maciñu. Nedomäju, ka nemitìga atlaisana ir vajadzìga, bet vismaz redzu kä siskas raustäs. Ja nu kas varam nobalsot katrä mirklì pret. Sèzu Vecrìgä un dzeru gaiso alu, cerot uz gaisäku Latvijas näkotni un pozitìvu referenduma iznäkumu, lai nu käds tas bùtu...
02/08/2008 18:21
datorists: to fff: mani nebaida lasiitaaju zudums, jo ja jau eksistee nezuudamiibas likums, tad ja man lasiitaaju skaits samazinaasies, tad kaadam, teiksim - fff - palielinaasies :)
02/08/2008 22:22
datorists to mikausis: Seezhu pie zinju agjentuuru lenteem un esmu nedaudz taa kaa uztraucies par LV naakotni. Shkjiet, ka Tu, Mikausi, nesaproti ko noziimees Latvijai shie Satversmes groziijumi, taapeec arii seedi Vecriigaa un baudi aukstu alu no norasojushas glaazes...
02/08/2008 22:24
Unce: Ehh, Datorists nobijaas no mana komentaara. Visiem citiem atbild, bet man nee. p.s. man patika, kaa tu uzbrauci mikimausim, pilniigi nevietaa sasaistot alus dzershanu ar politiko izveeli.
03/08/2008 00:58
datorists to unce: Unce, nepiesienies pie vaardiem. OK, nebuus reizi meenesii, buus reizi pusgadaa. Tachu tam pa vidu bezgaliigi piketi, demonstraacijas, anarhija, populisms, krahs. Es veelos dziivot stabilaa un paredzamaa videe. lai nav taa, ka beegot no viena vilka, mees uzskrienam laachu baram.
03/08/2008 01:09
Unce: Nu saproti, tad tev jaadziivo citaa rezimaa, taa demokraatijaa notiek, ka ir referndumi un piketi. Brauc uz Baltkriviju (nemaz taalu nebuus jaabrauc) un priecaajies par stabilitaati un paredzamu vidi ;)
03/08/2008 10:40
mikausis: var jau būt, ka man vajadzēja sākt būvēt barikādes apkārt Saeimai,lai šos neatlaiž (laikam jau vairs nespīd), bet ārā bija tik karsts, ka nolēmu nodoties patīkamākām nodarbēm :)
nebijām jau mēs tik maz. pat Vaira nobalsoja par un tās "gudrībai" es uzticos. Saeima ir noraustījusies un tagad redzēs, kas notiks tālāk.
03/08/2008 11:59
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: