līdz ausīm datoros...

Arhīvs
Aprīlis, 2024
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
Bite atkal nepatiesi apmelo LMT ?
Publicēts 13. novembrī, 2009.
Šodien mobilais operators Bite izplatījis preses relīzi, kurā izskatās, ka tiek nepatiesi apmelots cits mobilo sakaru pakalpojumu sniedzējs - LMT. Lūk, ko raksta Bite...

"Telekomunikāciju uzņēmumā Bite Latvija vienas nedēļas laikā vērsušies uzņēmumi – LMT klienti, kas saskārušies ar nelikumīgu LMT rīcību šo uzņēmumu mobilā operatora nomaiņas procesā, ......... [kas] radījis būtiskus finansiālos un morālos zaudējumus šiem uzņēmumiem."

Preses relīzē citēti klienti, kuru numuri dēļ savlaicīgi neapmaksāta rēķina atslēgti. Tad rodas jautājums - vai Bites klientiem par pakalpojumiem nav jāmaksā? Vai Bite klientiem pakalpojumus sniedz par brīvu un neapmaksāšanas gadījumā neatslēdz? Bite nodarbojas ar labdarību un nav biznesa struktūra? 

"„Piesakoties mobilā operatora nomaiņai uz Biti, saņēmām no LMT rēķinu [........] vēlāk, bet, pat nesagaidot mūsu maksājumu, LMT ne tikai atslēdza ienākošos un izejošos zvanus [............] nevaram atgūt savus mobilo tālruņu numurus. Zvanot uz mūsu tālruņiem dzirdamais „Šāds numurs neeksistē” ir graujošs uzņēmuma reputācijai laikā, kad valstī valda krīze. Galu galā šos numurus izmantojām arī privātām vajadzībām – tagad jau divas nedēļas mūs neviens nevar sazvanīt uz numuriem [.........]” stāsta Levadija Holding finanšu direktore Ilze Skujiņa."

Visa Bites relīze ir pārsātināta ar tādiem epitetiem, kā "LMT ... šantažējot klientus", "radot būtiskus traucējumus darba veikšanā", "krīze" utt. Tā sacīt, ja nevaram konkurēt ar sakaru kvalitāti, tad vismaz piesaistām sabiedrības uzmanību taisot skaļu un lētu traci.


Komentāri (2)
LMT ziepe: Tā kā redzēju Letā viņu ziņu, tad man jāsaka, ka kāds te bez ziepēm pielien LMT, jo ne jau par rēķiniem tur iet runa. LMT pretēji regulatora noteikumiem nenodrošina klientu numuru pārnešanas laikā ar pakalpojumu.
13/11/2009 16:27
Bite: Kā nav kauna apvainot Bite! Ikviens taču zina, ka Bite ir visdraudzīgākais un vislētākais operators. Nu, un kas tad ir, ja sakaru brīžiem nav? Vienmēr var piezvanīt vēlāk ;)
13/11/2009 16:36
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: